Chord Lagu Syahiba Saufa – Aku Berjuang

(Intro) C... C...

        C               Dm
opo ora kelingan naliko sesandingan
             G
tiwas tak perjuangkan
             C
jebul wong liyo sing nyayang..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C..

C      G     Am         Em
loro rasane.. aku yen miker kowe..
F     C          Dm       G
 ora ono welase.. setitik wae..
C          G           Am        Em
jujur aku iseh sayang.. aku wedi kelangan..
F         C          Dm   G        C
 tak eman eman.. jebule.. malah ngeliyan..

(Chorus)
        C               Dm
opo ora kelingan naliko sesandingan
             G
tiwas tak perjuangkan
             C
jebul wong liyo sing nyayang..

         C
yo uwes ora opo opo
             Dm
tak trimo ikhlas legowo..
              G
kowe nyalip teko kiwo..
            C
gandengan karo wong liyo..

  F
nelongso nasibku..
     C
kowe nyikso batinku..
      Dm            G       C
matur nuwun kowe ngelarani aku..

(Int.) Am... Am...

C      G       Am           Em
loro rasane.. aku yen miker kowe..
 F        C      Dm        G
ora ono welase.. setitik wae..
C          G           Am        Em
jujur aku iseh sayang.. aku wedi kelangan..
F         C          Dm   G        C
 tak eman eman.. jebule.. malah ngeliyan..

(Chorus)
        C               Dm
opo ora kelingan naliko sesandingan
             G
tiwas tak perjuangkan
             C
jebul wong liyo sing nyayang..

         C
yo uwes ora opo opo
             Dm
tak trimo ikhlas legowo..
              G
kowe nyalip teko kiwo..
            C
gandengan karo wong liyo..

  F
nelongso nasibku..
     C
kowe nyikso batinku..
      Dm            G       C
matur nuwun kowe ngelarani aku..

        C               Dm
opo ora kelingan naliko sesandingan
             G
tiwas tak perjuangkan
             C
jebul wong liyo sing nyayang..

         C
yo uwes ora opo opo
             Dm
tak trimo ikhlas legowo..
              G
kowe nyalip teko kiwo..
            C
gandengan karo wong liyo..

  F
nelongso nasibku..
     C
kowe nyikso batinku..
      Dm            G       C
matur nuwun kowe ngelarani aku..