Chord Lagu Syafa Inema – Pasrah Karo Gusti

Capo di fret 4

(Intro) C  G  Am D G  D

      G
kok koyok ngene
       C                G
rasane wong nandang tresno..
  C        G
nelongso rasane
      Am            D
ora biso nyanding kowe..

  G             C          G
paringono kuat ati biso nompo..
C         G
nyawang kowe..
       Am      D      G
sesandingan ro wong liyo..

    Am
aku pancen wong sepele
         Bm         Em
wong tuwamu nyepelekne
      Am       D             G
sadar diri aku mung balungan kere..

(Chorus)
   Em
Gusti paring kuat atiku iki
              D                    G
wong sing tak tresno tego menghianati..
   Em
Gusti paring sabar atiku iki..
    D                        G
aku ngerti tresno rakudu duweni..

  Am     D          G   D/F# Em
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Am        D              G
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..

(Int.) Am  Bm  C D G..
       Em Em D G
       Em Em D G D

      G
kok koyok ngene
       C                G
rasane wong nandang tresno..
  C        G
nelongso rasane
      Am            D
ora biso nyanding kowe..

  G             C          G
paringono kuat ati biso nompo..
C         G
nyawang kowe..
       Am      D      G
sesandingan ro wong liyo..

    Am
aku pancen wong sepele
         Bm         Em
wong tuwamu nyepelekne
      Am       D             G
sadar diri aku mung balungan kere..

(Chorus)
   Em
Gusti paring kuat atiku iki
              D                    G
wong sing tak tresno tego menghianati..
   Em
Gusti paring sabar atiku iki..
    D                        G
aku ngerti tresno rakudu duweni..

  Am     D          G   D/F# Em
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Am        D              G
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..
  Am     D          G   D/F# Em
lilo ora lilo.. aku ikhlas legowo
        Am        D              G
nyawang kowe.. di sanding wong liyo..