Chord Lagu Swarakata – Nyalon Mantu

(Intro) C  C  F  Em  F G C..

C        G        Am          Em
wis bola bali.. kowe tak sambati..
  F          C        Dm        G
pahit legi.. uripku.. tok ngerteni..
 C        G      Am           Em
aku loro ati.. kowe sing nambani..
    F        C        F     G   C
tak akoni.. sliramu.. ngademke ati..

C   Am          F
senadyan.. le kekancan..
    G            C
wis koyo yang-yangan..
    Am          F
senadyan.. le gojegan..
   G       C
ra ono batesan..
          Dm    Fm          G
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

(Chorus)
 F       G            C
aku.. ra tekan nyampekne..
    Am          Dm
tresnoku nggo kowe..
   G          C            C7
mergo le kekancan kadung suwe..

  F        G           C
nanging.. aku pengen sowan..
  Am          Dm
moro ning omahmu..
   E           Am
nyalon dadi mantu..

(Int.) Dm G C Am
       Dm G C C7
       Dm G Em Am
       Dm G C G

C         G      Am         Em
jaman semono.. dolanku ro kowe..
   F              C
ngalor ngidul.. bebarengan
Dm           G
saking cedak'e..
 C           G     Am          Em
ono roso tresno.. ora tak rasakke
  F        C         F   G    C
tibo saiki dongaku.. jodoku kowe..

C   Am          F
senadyan.. le kekancan..
    G            C
wis koyo yang-yangan..
    Am          F
senadyan.. le gojegan..
   G       C
ra ono batesan..
          Dm    Fm          G
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

(Chorus)
 Dm      G            C
aku.. ra tekan nyampekne..
    Am          Dm
tresnoku nggo kowe..
   G          C            C7
mergo le kekancan kadung suwe..

  Dm       G           C
nanging.. aku pengen sowan..
  Am          Dm
moro ning omahmu..
   E           Am
nyalon dadi mantu..

(Chorus) (Overtone)
    Em      A         D
mungkin.. jalaran kulino..
     Bm       Em
sing maune konco..
  Am        D
suwe-suwe malah dadi tresno..

  Em      A         D
mugi.. Gusti ngijabahi
   Bm       Em
penjalukku iki
 F#         Bm
awak dewe rabi.. ooh..

  Em      A         D
mugi.. Gusti ngijabahi..
   Bm       Em
penjalukku iki..
 F#         Bm-A#-A-G#m F#.. -B B
awak dewe rabi..