Chord Lagu Pokok Sampean Sayang Aku Ra Kurang Kurang – James AP feat. Syahiba Saufa

(Intro) C G/B Am G F..

C      G/B      Am
 seumpomone aku ilang sedelo..
C      G/B               Am
 opo bakal ono wong sing kelangan..
F                     C
 senajan urip rung mulyo..
      Dm    G          C    Csus4 C
opo bakal.. ono sing sayang..

(Chorus)
-G/B Am                         Em
 sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         F            G           C
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
C-G/B -Am
   belajar.. nerimo ing pandum
    Em
rejeki wonten sing ngatur..
      F         G
pokok sampean sayang..
    Am
aku ra kurang-kurang..

(Int.) Dm  Am  F G Em Am
       F G C Csus4 C..

C      G/B      Am
 seumpomone aku ilang sedelo..
C      G/B               Am
 opo bakal ono wong sing kelangan..
F                     C
 senajan urip rung mulyo..
      Dm    G          C    Csus4 C
opo bakal.. ono sing sayang..

(Chorus)
-G/B Am                         Em
 sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         F            G           C
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
C-G/B -Am
   belajar.. nerimo ing pandum
    Em
rejeki wonten sing ngatur..
      F         G
pokok sampean sayang..
    Am
aku ra kurang-kurang..

  Am                           Em
sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         F            G           C
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
C-G/B -Am
   belajar.. nerimo ing pandum
    Em
rejeki wonten sing ngatur..
      F         G
pokok sampean sayang..
    Am
aku ra kurang-kurang..
      F         G
pokok sampean sayang..
                F     Am
aku ra kurang kurang..